dinsdag 20 september 2011

Allochtone jongeren vallen gemeentepersoneel aan

Het was weer zover. Allochtone jongeren hebben in Anderlecht personeelsleden van de gemeente aangevallen. Uiteraard kant Arm-vlaanderen zich tegen elke vorm van geweld en we zijn blij dat een kat eindelijk een kat wordt genoemd.

Op 19 september 2011 omstreeks 21:20, zei Frank De Pester:
Alé er is vooruitgang in de linkse pers,De 'jongeren' hebben nu ook een 'soortnaam'.

We zijn het beu dat deze "jongeren" telkens weer amok maken! En wij zijn lang niet de enigen. Moeten we eigenlijk nog op dergelijke berichten reageren? De diepgaande sociologische studie van Alma Wade lijkt alvast te wijzen op het tegendeel.

Op 19 september 2011 omstreeks 14:22, zei Alma Wade:
jaaaaaren aan een stuk bijna elke dag dezelfde berichten... moet je hier eigenlijk nog op reageren... we weten nu al dat allochtonen iq-loze racisten zijn. apen kan je ze niet noemen, die hebben nog beweegredenen... ipv zich er over te verbazen zouden ze er beter wat aan doen aan die rommel.

Goed gezegd Alma! Maar hoe is het toch zover kunnen komen, vragen we ons dan af. Het zal waarschijnlijk wel de schuld zijn van dat rood en groen crapuul. Wat zeggen we dan?

Op 19 september 2011 omstreeks 12:39, zei Yves Debusschere:
Dank u rood ,groen krapul

Op 19 september 2011 omstreeks 13:07, zei Arthur Vossen:
Dankuwel beste socialisten en groenen, dank u. Maar ja, de PS burgemeesters zullen de daden van dit uitschot wel weer klasseren als een fait-divers. Eerst moeten er doden vallen...

En wanneer gaan we nu eindelijk eens ingrijpen? Drastisch ingrijpen. Echt drastisch.

Op 19 september 2011 omstreeks 12:41, zei Benny Van Campenhout:
Wanneer gaat men eindelijk eens drastisch ingrijpen? En met drastisch bedoel ik drastisch. Dus niet door te zalven en te relativeren, door parkjes en pleintjes aan te leggen waar deze 'achtergestelde jongeren' terecht kunnen (om het binnen de kortste keren af te breken) en niet door de schuld op die stoute Belgen of Vlamingen te steken die zo onverdraagzaam, racistisch en asociaal zijn.

Misschien kunnen we hen wel aan het werk zetten, zoals normale mensen:

Op 19 september 2011 omstreeks 14:36, zei lydia deruyter:
moesten ze aan het werk zijn zoals de normale mensen zouden ze zich kunnen bezighouden met normale zaken.

Maar ook dat is een maat voor niks. Theresa D'heer getuigt:

Op 19 september 2011 omstreeks 19:59, zei Theresa D'heer:
Zo hebben ze eens een deel negers bij de Brusselse post laten werken, binnen de kortste keren hadden de 'werklustigen' een grote zwendel met facturen, die ze uit enveloppes haalden opgezet, en die zelfstandigen maar denken dat ze hun schuldeisers betaalden... Poen naar die gangsters hun rekening en daarna recht naar Nigeria... Laat ze maar liever het huisvuil ophalen, daar kunnen ze zo geen kwaad...

Zijn er dan echt geen oplossingen mogelijk voor dit probleem? De respons op deze vraag was overweldigend. We weerhouden enkel de beste voorstellen.

Een Suske en Wiske fan zegt:

Op 19 september 2011 omstreeks 17:31, zei Gert Barbé:
met een teletijdsmachine naar de jaren 40-45

Pepe Werkman biedt veruit het interessantste alternatief:

Op 19 september 2011 omstreeks 12:07, zei Pepe Werkman:
Postzegel op kleven, enkele reis naar land van oorsprong !!!!!!

Briljant in zijn eenvoud! We krijgen er gratis en voor niets een gouden tip van Pierre Moens bovenop:

Op 19 september 2011 omstreeks 15:42, zei Pierre Moens:
ja maar zeker niet aangetekend, want aangetekende zendingen kan je weigeren !

Goed om ons daar op te wijzen, Pierre. Stel je voor dat we zotte kosten zouden doen in deze tijden van crisis. Helaas is dat niet het enige logistieke probleem. Behulpzaam als we zijn, hebben we op de site van bpost even de tarieven opgezocht en komen we helaas tot de conclusie dat één postzegel lang niet volstaat. Als we in ons voorbeeld een zending naar Marokko willen doen, want uiteraard zijn de boosdoeners van Noord-Afrikaanse origine, en uitgaande van een gewicht van 70 à 80 kilo, zou deze zending ons 360 euro kosten. Niet goedkoop. En ook onmogelijk, want een postpakket mag maximum 30 kilo wegen, lezen we elders op de site. Deze transactie is dus enkel mogelijk als we de hypothetische Marokkaan in drie stukken snijden. En wie mag dan weer een klacht van het CGKR en Johan Leman verwachten wegens racisme?

Dan is het voorstel van Meneer Anoniem pragmatischer:

Op 19 september 2011 omstreeks 15:48, zei Meneer Anoniem:
gewoon vogelvrij verklaren en voor mijn deur laten passeren... mijn tweeloop weet er wel raad mee

Een droeve conclusie dient zich aan:

Op 19 september 2011 omstreeks 13:14, zei Yves Pinoy:
We oogsten wat we gezaaid hebben.

Al hebben we hierbij Louis Vleminckx schromelijk over het hoofd gezien.

Op 19 september 2011 omstreeks 20:36, zei Louis Vleminckx:
We we sorry ik zaaide niks hoor zoniet had ik al lang een sterke insecticide gebruikt.

Onze welgemeende excuses, Louis. Een gelijkaardige bedenking treffen we ook aan bij Rita Baele:

Op 19 september 2011 omstreeks 16:51, zei Rita Baele:
ze zouden beter de brus. politiekers een rammeling geven,dan zouden ze het misschien beseffen dat voor bruine ratten alleen vergif helpt

Dat of een medewerker van Rentokil contacteren.

Uitroeiing lijkt evenwel de beste methode om het kwaad te bestrijden, op welke wijze dan ook:

Op 19 september 2011 omstreeks 18:43, zei Bert Tutenel:
Ze zouden die bruin klootzakken met naft moeten overgieten en in brand steken!

Tot gauw, kameraden, met nieuwe tips voor een veilig Vlaandrenland.

4 opmerkingen:

  1. Hoe is het nu in hemelsnaam mogelijk dat het met ons land zo slecht gaat, met al deze deskundigen? Alles is toch zo eenvoudig. Ze hebben de oplossingen voor alle problemen. Met je blog breng je terecht hulde aan het werk van al deze onbekende toegewijde Vlamingen die zonder je analyse gewoon onbekend zouden blijven. Dank u.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend initiatief!
    Ken de dhr: Context Binder al? Een topper in het genre, vooral actief op Knack en eigenaar van de cultsite: http://buurtreporter.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Armvlaanderen heeft buurtreporter.be een kans gegeven maar veel meer dan hoofdpijn hebben we er niet aan overgehouden. De reacties van context binder op de website van Knack zijn wel van een hoog niveau. We houden deze crack in de gaten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helaba... HOOFDPIJN krijgen van enkele fundamentele mathematische begrippen? Mijn HHO compressor bvb. Simpel ieder huisje zijn kruisje vervang door ieder huisje zijn machientje, om je lampje te doen branden... Kans gegeven? Weet je dat onze pers en academici huiveren van vernieuwing? Neem mijn mathematische symbiose kinderlijk eenvoudig maar perfect. Ken je een competent programmeur zo ja, dan maken hij en ik het snelste rekensysteem voor complexe berekeningen op een home pcke.. In Japan kost een heel zaal vol computers €800 miljoen (petaflop) de mijne is sneller en kost amper iets... Johnnyboy zei
    Schitterend initiatief! ??? mag ik dat kennen aub het initiatief? Uw laatste post is al van morgen :-) Hugo http://buurtreporter.be groet U...

    BeantwoordenVerwijderen