dinsdag 13 september 2011

Ontslag Londers

Het ontslag van 's lands hoogste magistraat zorgt vandaag op Het Nieuwsblad voor de nodige commotie. Marcella Vananderoye werpt de eerste stok in het hoenderhok.

Op 13 september 2011 om 07u13, zei Marcella Vananderoye:
En hoeveel bedraagt zijn uittredingsvergoeding?

Marcella heeft natuurlijk recent gemerkt dat ontslagnemende mensen die in de krant komen vaak in opspraak komen door de riante uittredingsvergoedingen en is oprecht geïnteresseerd naar het loon van een topmagistraat.

Ze wordt echter onmiddellijk onder vuur genomen.

Op 13 september 2011 omstreeks 07:25, zei Jozef Timmerman:
Marcella, dwaze vraag, een rechter is geen CO.

Dit is een terechte, maar enigszins irrelevante opmerking. Een rechter is inderdaad geen koolstofmonoxyde.

Interessanter is in deze Johny Aulwees'  look on the bright side of life en advies aan Marcella

Op 13 september 2011 omstreeks 07:27, zei Johny Aulwees:
Marcella waarom altijd zo verbitterd? Je zou je beter eerst eens degelijk informeren alvorens ongepaste reacties te geven! Zoek je een man en je zal onmiddellijk minder gefrustreerd zijn!

Die laatste seksistische uitspraak valt niet in goede aarde bij Hendrika De Vos

Op 13 september 2011 omstreeks 07:54, zei Hendrika De Vos:
Hola ! Wat zegt u daar ? Met een man heb je als vrouw in dit land geen frustraties ? Laat me niet lachen. En, als vrouw reageren op dit forum zou nog altijd moeten kunnen zonder dat je uitgescholden wordt, hé ? Is er in Belgie nog vrijheid van meningsuiting ? Volgens mij is er hier sprake van een totale islamitisering, m.a.w. de vrouwen zijn minderwaardig en moeten zwijgen.... Kinderen baren en voor kindergeld zorgen...

In dit stukje worden enkele pertinente vragen gesteld.
"Is er in Belgie nog vrijheid van meningsuiting ?" Aangezien mevrouw De Vos deze vraag op een publiek forum kan stellen, lijkt het antwoord voor zich te spreken.

"Volgens mij is er hier sprake van een totale islamitisering" Het heeft lang geduurd, maar uiteraard zijn de gekke moslims, zoals Johny Aulwees, de grote schuldigen. En zoals we uit eerdere berichtgeving al weten worden die de hand boven het hoofd gehouden door de linkse rode ratten en de groene paters. Zou islamitisering hetzelfde betekenen als islamisering?

"Kinderen baren en voor kindergeld zorgen... " Uiteraard is de ironische parallel met de conservatieve partijen, tot dewelke mevrouw De Vos ongetwijfeld behoort, snel getrokken. Thuisblijven door een van de ouders (lees "de vrouw") wordt in hun partijprogramma sterk aangemoedigd en er worden riante sommen beloofd aan degene die ervoor kiezen om thuis te blijven om de kids op te voeden.

Hierop reageert Johny nog een laatste keer en bevestigt op onnavolgbare wijze Hendrika's vermoedens over de zwijgplicht van de vrouw.

Op 13 september 2011 omstreeks 08:06, zei Johny Aulwees:
Hendrika, als ik jouw mening wil horen zal ik ze wel vragen! Ook een gefrustreerde feministe zeker???

1 opmerking:

  1. Blijkbaar zijn er ook aandachtige lezers op de standaard, zo merkt Peter P. uit Antwerpen op dat er wel eens een link zou kunnen zijn tussen BHV en het ontslag van Londers. Mooi zo Peter! Volgens ons bij Arm Vlaanderen is het aftellen tot deze detective de link vindt tussen de moord op Kennedy en BHV.

    Op 13 september 2011 omstreeks 10:01, zei Peter P., Antwerpen:
    De man die Leterme het genadeschot gaf, neemt ontslag. Blijkbaar schieten de onderhandelingen van Di Rupo beter op dan verwacht. Had Onkelinkx na het dumpen van de NV-A niet beloofd dat ze extra inspanningen zou doen voor de CD&V? Ze blijkt woord te houden. Jammergenoeg mag de Vlaming alles slikken voor BHV en zal ook het begrotingstekort mogen vullen maar de CD&V werkt wel haar verlanglijstje af. Uiteraard zal Londers hiervoor financieel niets laten, waarschijnlijk zal hij hiervoor wel wat moois krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen