maandag 12 september 2011

Ja, we zijn vertrokken!

Wie af en toe naar de online editie van de kranten surft, zal ongetwijfeld opgemerkt hebben dat 90% van de reacties op om het even welk onderwerp dezelfde boodschap uitdraagt.
In Belgiƫ (ook wel: deze schijndemocratie, deze twee tot elkaar veroordeelde democratieƫn, dit apenland) loopt ongeveer alles mank. De schuld hiervan ligt bij iedereen die progressief is (ook wel: de linkse kerk, de sossen, de maffiavakbond en de groenen) en de Franstaligen (luieriken, profiteurs, potverteerders, chronisch eentaligen). Slachtoffer van dit alles is de Vlaming (hardwerkend, melkkoe, bespot & genegeerd).
De reden waarom het zo ver is gekomen? De voltallige Belgische pers (met de VRT als rood bastion op kop) die tewerk gaat als een soort Matrix en al 100 jaar de Vlaming voorliegt, waardoor deze jarenlang op de "sossen" en de "tjeven" (volksverraders) stemde.
Maar plots kwam de obese heiland Bart De Wever op de proppen, die in dit verhaal de rol vertolkt van, o ironie, “red pill”.
Bart De Wever heeft eindelijk de sluimerende leeuw in de mondige Vlaming wakker geschud en deze verkondigt nu zijn ongezouten mening en absolute waarheid via allerlei nieuwsfora (gedaan met ons te koeioneren).
Wij van Arm Vlaanderen zijn duidelijk slachtoffers van dit rode Belgicistische complot. Deze blog is een poging om op een positieve manier om te gaan met de moeilijkheden die we ervaren op onze weg naar de waarheid, en hier bieden we een forum aan onze medestrijders tegen alles wat Waals en/of vals is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten