maandag 26 september 2011

Ronald Janssen

De zaak Ronald Janssen wordt door Arm Vlaanderen uiteraard op de voet gevolgd. Aangezien de tegenpartij door Jef Vermassen vertegenwoordigd wordt, weten we dat er geen enkele kans bestaat dat Ronald Janssen vrijuit kan gaan, zelfs al moesten er geen harde bewijzen tegen hem bestaan. Gelukkig zijn die er wel en kunnen we enkel hopen op een zeer strenge bestraffing. Wij vroegen aan onze lezers om gepaste strafmaatregelen en kregen een overweldigende respons. Uiteraard willen we u de beste voorstellen niet onthouden.


Pieter Michiels , AarschotHmm.. Ze zouden hem MOETEN laten afzien. Zijn vel afscheuren en in een badje van grof zou leggen, dan voelt hij de pijn die alle slachtoffers en de familieleden gevoeld hebben en zullen blijven voelen

Jules Sezar, Gent
dat stuk gespuis in zijne bloten met zout ingesmeerd . aan een paal binden in de woestijn met een fles water . op 5 meter afstand ,dat moet er mee gedaan worden


watte fuk, Gent
zo een beest moet op de marktplaats gestenigd ofzo worden, maar in dit land mag hij de nabestaanden nog voorliegen en het mag allemaal nog enkele mijoenen kosten ook, Belgische gerecht is pure schande

Brugge is BLAUW, al altijd geweest, De Haan
moest ik zoiets tegenkomen dan mogen ze met tienen staan maar dat ik naar zijn zever moet luisteren, no way! die kerel verdiend gewoon een marteling in de vergeetput! onschuldige kinderen doden! niet te geloven dat zo'n klojo nog zoveel aandacht krijgt en dat hij zelfs nog rechten heeft en het lef om eisen te stellen!! man man man welk klote land is dat hier eigenlijk?

De vergeetput is ook waar Beulens Ransca hem naartoe wenst, tot tweemaal toe zelfs. Maar ze zou hem toch niet laten verhongeren. Een hartverwarmend bericht:

beulens ransca, Zaventem
Wat wij doen is erop ingaan das wat hij wenst, nu heeft zijn advocaten de jury samen gesteld in hoop van.. hoop dat ze hem 3x levenslang geven of direct de vergeet put lek een rat in het droge laten dat het crepeert aan de rat zou ik nog een korst brood werpen aan hem enkel mijn uitwerpselen , vuil monster! Sterkte aan alle nabestaande van dit monster wens hem de pijnlijkste dood!

beulens ransca, Zaventem
ikzelf: volgens mij willen ze veel in ne doofpot steken ja wie weet hoeveel moorden die nog gedaan heeft, zoiets in den diepste kelder steken en laten verkomeren als een vuil rat. ocharme die rat die rat zou ik nog droog brood geven.

Scipio Africanus is dan weer een mens van principes:

Scipio Africanus,
Het is onbegrijpelijk. Deze man heeft drie mensenleven vernietigd.Ik ben voor de doodstraf.Standrechterlijke exuctie aub. (niet uit Wraak maar uit principe)

Een enkele lezer baseert zich op het Romeins strafrecht:

Op 23 september 2011 omstreeks 11:34, zei Ronald Hagendorens:
Kruisigen!!!!Die Janssen denkt toch dat hij god himself is en wat doen ze me zo tisten: voila!!!!!!!

Moest het gerecht het naar goeie gewoonte toch maar houden op een gewone gevangenisstraf, hebben we nog altijd enkele vrijwilligers die de bevolking maar al te graag een dienst willen bewijzen:

Op 23 september 2011 omstreeks 12:33, zei François Vandeborne:
Geef mij een revolver en ik leg dat beest neer en ik bewijs de bevolking een dienst !!

Op 23 september 2011 omstreeks 12:32, zei Albertine De Thaey:
IK wil hem levend villen en id de pekel steken

Paul Derycke, Zelzate
Kernpsychopaat, kans op recidive ? Wel, een reden temeer om dit hopeloos geval met een kogel naar het hiernamaals te helpen. Dergelijk ongedierte en onkruid moet gewied en verdelgd. Geen woorden meer aan vuil maken, ik wil desnoods deel uitmaken van het vuurpeleton. Steeds bereid de maatschappij te beschermen en ongedierte te verdelgen.

Zo, beste mensen van het gerecht. U weet wat er u te doen staat bij het bepalen van een gepaste strafmaat.

2 opmerkingen:

  1. Gesterkt door de vele reacties over het proces Janssens pleit Armvlaanderen ervoor om de rechtszaak tegen Ronald Janssens te pleiten voor de pas opgerichte Sharia rechtbank in Antwerpen, en niet voor assisen. Enkel dan zal Ronald Janssens zijn verdiende straf krijgen.

    Een pluim ook voor Els B uit Sint-Niklaas die heeft opgemerkt dat de zaak Ronald Janssen toch gewoon maar dient om de mensen af te leiden van andere, meer belangrijkere, nieuwsberichten:

    Op 26 september 2011 omstreeks 22:10, zei Els B., Sint-Niklaas:
    De VRT heeft deze avond op het journaal met geen woord gerept over de peilingen over wie de grootste partijen van België zijn.Door wie worden die VRT_mensen eigenlijk betaald?Het gaat alleen maar over Ronald Janssens.Verdient dat monster nu zoveel aandacht?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. beulens ransca, Zaventem komt hier op het misdadig gedrag reageren van Janssen R wat hijzelf uitspookt vind hij dan weer gerechtvaardigd, zie zijn reactie in HLN ivm flitspalen vernielen, vooral t gedeelte over het afremmen voor n flitspaal en de wagens die hem volgen: "Spijtig ? zo weinig maar had op meer gehoopt! gelukkig heb ik ne GPS die mij goed doet afremmen net voor de flitspaal zodanig dat de volgende ook alles moet toesmijten heb zo al vaak ongevallen zien gebeuren maar ja dat ze is beginnen met pezewevers die middenvak bllijven rijden zwaar te beboeten want zijn die dat ongevallen en filles veroorzaken en dan zal er ook meer aan aangepaste snelheden gereden worden doe elk jaar ongeveer 40.000km op de baan dus kan van rijden mee spreken!" Mooie mentaliteit!!!!

    BeantwoordenVerwijderen