maandag 19 september 2011

De waarheid zit in reacties

Onafhankelijk nieuws moet niet verwacht worden van de media. Het zijn verraders en linkse ratten die hun propaganda voor de Walen enkel onderbreken om homoseksualiteit en de bijhorende vunzigheden te propageren. Hierover een terechte opmerking van Raoul Wijnakker uit het niet langer onbezoedelde Oostakker (na de uitzending van aflevering twee van “Het Goddelijke Monster”)

Op 13 september 2011 omstreeks 10:08, zei Raoul Wijnakker, Oostakker:
Nu weten de kijkers wat een dark room is.Onze progressieve(?) tv neemt haar opvoedkundige taak ter harte( Waar gaan wij naartoe?

Maar we wijken af, zoals gezegd is het moeilijk om onafhankelijk nieuws te vinden in de pers. Daarom zochten wij van arm-vlaanderen door de letterlijk duizenden reacties naar die pareltjes die het probleem kort, bondig en geheel waarheidsgetrouw schetsen:

Zo werd door een naïeveling opgeworpen dat de wensen van alle Belgen toch dezelfde zijn, namelijk gelukkig zijn, en dat de politici zich beter daarmee bezig houden. Frank V. uit Wilrijk antwoordt:

Op 19 september 2011 omstreeks 11:08, zei Frank V., Wilrijk (Antwerpen):
Beste, Gelukkig zijn en je blauw betalen aan solidariteit voor een bende nietsnutten in het zuiden die enkel uit zijn op profitariaat ala Griekse toestand. Ik wordt daar niet zo gelukkig van !! Het is door zulk een platte broek menatliteit dat dit land de afgrond in gaat.

Een andere onverlaat riep op tot verdraagzaamheid, zijn de Walen immers geen gemoedelijke volkje? De VRT wil het ons wel doen geloven, de waarheid is anders:

Op 19 september 2011 omstreeks 13:00, zei John De Brabander, Sint-Amandsberg (Gent): 
Probleem is dat wij ons verdraagzaam opstellen inverband met de Franstaligen in de rand, maar dat de Vlamingen aan de Franse zijde bijna gelyncht zouden worden als ze geen Frans gebruikten.

Het probleem is duidelijk: de Fransoos is een luie geweldenaar.

Arm-vlaanderen neemt hier zijn verantwoordelijkheid op en raadt zijn lezers aan om op de hoede te zijn wanneer deze naar het zuiden trekt. Wie niet gelyncht wil worden kan zich maar beter bedienen van zijn beste Frans!
Geen angst echter, we hebben iemand waarop we kunnen rekenen! Een gids die de Vlaamse Karavaan zal leiden:

Op 19 september 2011 omstreeks 11:02, zei Guido V., Gent:
Beste Bart, Vele tienduizenden steunen en bewonderen je,ver boven het zootje haatmailers en bartbashers.De karavaan trekt verder.

4 opmerkingen:

  1. Schitterende blog: erg grappig en het beste remedie tegen verzuring waar zovelen aan lijden de laatste tijd. Doe zo voort !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uitstekend! Voel me nu iets minder alleen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Doe zo voort!

    By the way: alles van ene "Hans V uit Kuurne" (standaard.be) hoort op deze site!


    Vriendelijke groeten,

    een verdwaalde anti-Vlaamse rat.



    een

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super! Er zijn dan toch nog Vlamingen met gevoel voor humor... en vooral materiaal genoeg om mee te lachen. Nog van dat aub :-)

    Casca

    BeantwoordenVerwijderen